• Estetica Dentara

  Informatii utile

  read more
 • Promotii

  promotie curenta ALBIRE DENTARA

  read more
 • Implantologie

  Informatii utile

  read more
 • Albire Dentara

  promotie curenta Albire Dentara

  read more
 • Informatii Utile

  recomandari si sfaturi de urmat dupa extractia dentara

  read more

Protetica

PROTETICA
Protetica dntara se ocupa cu refacerea aparatului stomatognat prin protezarea cu proteze fixe ( coronae, punti) sau proteze mobile ( proteze acrilice, proteze scheletate), cu scopul de a reda echilibrul functional, estetic si psihic.
In cabinetul nostrum veti fi informat si sfatuit spre un tratament protetic corect, atunci cand acesta se impune, ataptat cazului dvs.
“Lucrarile dentare” asa cum sunt cunoscute de pacienti inlocuiesc un anumit numar de dinti absenti, de la o unitate dentara la intreaga arcada.
Medicii nostril realizeaza toata gama de lucrari protetice, din diferite material pentru a satisfice toate necesitatile.
Optiunile protetice oferite de stomatologia moderna includ numeroase variante de lucrari protetice si materiale.
Coroanele dentare – reprezinta solutia de tratament in cazul dintilor afectati e carii extinse sau cu probleme majore (abrazati, fracturati, nealiniati sau chiar distrusi), cand nu mai pot fi reconstituiti doar cu o simpla plomba. Coroanele refac functionalitatea, rezistenta si estetica dintelui afectat..
Puntile dentare rolul lor este de a inlocui unu sau mai multi dinti lipsa, puntea dentara se sprijina cu ajutorul coroanelor dentare pe dintii slefuiti sau implanturi acolo unde este cazul.
Materialul este ales impreuna cu medicul dentist, luand in discutie caracteristicile estetice, durabilitatea, rezistenta, precum si zona in care va avea loc lucrarea. Intalnim numeroase variante de lucrari fixe : integral ceramice, metalo-ceramice, zirconiu, integral metalice etc.
Protezele dentare scheletate si acrilice, partiale sau totale se indica in cazul arcadelor dentare cu dinti restanti putini la numar sau edentate complet cand nu mai exista posibilitatea realizarii restaurarilor fixe. Acestea se pot sprijini numai pe suportul muco-osos (gingie si os) sau pot avea sprijin mixt adica si pe dintii restanti sau pe implanturi dentare.