• Estetica Dentara

  Informatii utile

  read more
 • Promotii

  promotie curenta ALBIRE DENTARA

  read more
 • Implantologie

  Informatii utile

  read more
 • Albire Dentara

  promotie curenta Albire Dentara

  read more
 • Informatii Utile

  recomandari si sfaturi de urmat dupa extractia dentara

  read more

Ortodontia

ORTODONTIA

Tratamentul ortodontic se adreseaza atat corectarii tulburarilor functionale cat si estetice.
Prin indreptarea dintilor strambi, nealiniati cu ajutorul aparatelor se obtine nu numai un zambet frumos ci si mentinerea sanatatii orale.
Probleme precum dinti inghesuiti, incorect aliniati, muscatura incorecta, maxilare pre amici sau prea mari, precum si deconditionarea obiceiurilor vicioase pot fi acum rezolvate cu ajutorul aparatelor ortodontice. Aparatele pot fi fixe sau mobile, iar acestea de mai multe tipuri functie de fizionomia elementelor component.
Aparatele fixe presupun aplicarea pe dinti a unor dispositive metalice sau, mai nou, ceramic, de care se ataseaza cu ajutorul unor elastic niste arcuri ce aduc treptat dintii in pozitia lor corecta pe arcada.
Aparatele mobile se folosesc in special la copii pentru modificarea volumlui arcadelor si pozitia dintilor, cu rezultate foarte stabile in timp. Acest tip de aparate sunt atractiv colorate pentru a fi placate si usor acceptate, deoarece se adreseaza in special celor mici.
Medicul specialist ortodont va va recomanda in urma unei consultatii amanuntite cea mai buna solutie de tratament pentru problema dvs.