• Estetica Dentara

  Informatii utile

  read more
 • Promotii

  promotie curenta ALBIRE DENTARA

  read more
 • Implantologie

  Informatii utile

  read more
 • Albire Dentara

  promotie curenta Albire Dentara

  read more
 • Informatii Utile

  recomandari si sfaturi de urmat dupa extractia dentara

  read more

Albire Dentara

ALBIREA DENTARA

Albirea dentara este cea mai frecventa procedura de cosmetic dentara.
Cabinetul nostrum va pune la dispozitie cel mai efficient system de albire, cu lampa cu accelerator de albire.
Procedura de albire cu lampa este simpla, sigura si eficienta, in maxim doua ore se obtin rezultate uluitoare.
Metoda consta in aplicarea unui gel special pe suprafata dintelui si activarea lui prin utilizarea lampii special, care emite o lumina ce va active gelul de albit. Se recomanda 4-5 aplicari successive de cate 15 minute.
Procedura este ulterior completata de un tratament de fluorizare.
Veti fi uimit de rezultate!
Inainte de albire este obligatorie o consultative si curatarea profesionala a dintilor prin detartraj si periaj professional de catre medical dentist.
Deoarece exista cazuri de contraindicatii ale albirii consideram obligatory o consultative in urma careia medicul va va informa daca puteti beneficia de procedura.
Albirea dentara este eficienta doar pe dinti naturali, nu modifica culoarea obturatiilor din compozit si a lucrarilor protetice, care de obicei necesita inlocuire dupa terminarea tratamentului.
Coloratiile dentare inestetice sunt datorate inaintarii in varsta, a colorantilor din produsele alimentare si bauturi (sucuri, cafea), fumatului, fluorozei, tetraciclinei, tratamentelor stomatologice incorecte etc.
Efectul albirii dureaza 2-3 ani sau mai mult si depinde de igiena si de substantele colorante consummate (tutun, cafea, cola, etc).
Albirea dentara sub supraveghere medicala nu este nociva.
Pentru un rezultat optim se indica ca pe perioada tratamentului sa nu se cnsume cafea, vin rosu, cola, ciocolata, bauturi reci sau fierbinti sis a nu se fumeze.
Este posibil uneori sa apara o usoara sensibilitate a dintilor, dar care se remite in 1-3 zile de la terminarea tratamentului.